Resetare parolă

Rezultatele căutării

Întrebări frecvente - Proprietari

PetSittingCluj.ro este o aplicație online prin care proprietarii animalelor de companie își pot căuta un sitter pentru animăluțul lor.

Îți iubești animăluțul tău dar nu reușești să te ocupi mai mult timp cu el, ore suplimentare la locul de muncă, călătorești și dorești ca prietenul tău să fie în siguranța?

Site-ul nostru este simplu și rapid. Prin noi îțî vei găsi sitterul potrivit, verificat, iubitor de animale simpatic cine este dispus să aibă grijă de animăluțul tău de companie cât tu ești plecat.

Deocamdată câini, pisici, păsări, iepuri, pești și broaște țestoase.

Cazare, hrănire și plimbare.

Știm că fiecare animal este unic și au nevoi cu obiceiuri și caractere diferite. Noi încercăm să promovăm sitteri de încredere. Dorim ca căutarea ta să fie simplă și rapidă. Informațiile publicate de Sitteri vor fi verificate și prin întâlnirea noastră cu ei.

Trimite-ne un e-mail la adresa de [email protected] sau ia legatura cu noi pe http://facebook.com/petsittingcluj.ro și te ajutăm cu mare drag.

Înregistrare și profil

 1. Pe pagina principală petsittingcluj.ro selectează meniul „Înregistrare”
 2. Înregistrează-te cu e-mailul, contul de Facebook sau cu contul tău Google.
 3. Completează-ți profilul în secțiunea de „Contrul meu”. Fii sigur că ai completat și câmpul de telefon ca să-i fie mai ușor Sitterului să ia legătura cu tine.
 4. Caută cel mai simpatic sitter pe Petsittingcluj.ro!

După logare accesează pagina „Contul meu” pentru editarea informațiilor tale.

 1. Starea de sănătate (dacă îi administrați orice fel de medicament, răni, etc.).
 2. Rutina de zi cu zi (cât de des și ce manancă, de câtă mișcare are nevoie, etc).
 3. Obiceiuri / abilități (atitudinea la străini / cum se comportă în apartament, este gălagios sau nu, etc.).

În „Contul meu” sub meniul de „PROPRIETARI – Rezervări efectuate”.

Dacă Sitterul nu are afișat numărul lui de telefon pe pagina lui de profil, atunci va trebui să-l contactezi prin Mesagerie dând clic pe ”Contactați Sitterul”.

Cum funcționează Petsittingcluj.ro?

 1. Caută Sitterul care ți se potrivește cel mai bine.
 2. Vezi dacă este disponibil în Calendar pentru perioada necesară. Dacă este disponibil, fă-i o rezervare și așteaptă notificarea de la Sitter prin mail.

Prin mesagerie, sau telefonic. Dupa minim un Sitting cu succes, toate numerele de telefon a Sitterilor existenți vor fi afișate pe profilul lor.

Îți recomandăm cu cea mai mare caldură ca înainte să-i încredințezi animăluțul tău să vă întâlniți, să vă cunoașteți și să-i faci cunoștință cu animăluțul tău.

Comunicarea nu poate însemna decât o experiență reușită. Dorim să te ajutăm să fii sigur că animăluțul tău este în siguranță și este iubit când nu ești lângă el.

Întrebările care merită să pui Sitterului:

Ai grijă de mai multe animale în aceleași timp?
Cum îl poți înveseli  pe prietenul meu?
Dorești să ai grijă de elpentru mai mult timp?
Cât de mult timp vei putea petrece cu animalul meu?
Poți trimite poze cât timp ai grijă de el?

Dacă nu se potrivește animalul dumneavoastră cu Sitterul, aveți opțiunea de a anula rezervarea în 24 de ore și noi vă rambursăm bani. Dacă au trecut 24 de ore de la rezervare, anularea nu se mai poate efactua.

Împreună putem remedia situația. În acest caz te rugăm să cauți un alt sitter sau ia legătura cu noi pe [email protected] sau pe facebook.com/petsittingcluj.

Nu poți modifica perioada rezervării. În cazul în care totuși ai avea nevoie de Sitter pentru o perioadă mai lungă va trebui să faci o nouă rezervare. Dacă ai dori să modifici orice detaliu legat de rezervare, va trebui să iei legătura cu Sitterul prin mesagerie.

La sfârșitul Sitting-ului poți lăsa o recenzie sub formă de text si punctaj de la 1 până la 5.

 • Întâlnește-te personal cu Sitterul pentru a discuta despre animăluțul tău.
 • Schimbați date de contact, iar dacă ești curios cum petrece animalul tău cât ești departe, roagă-l pe Sitter să-ți trimită poze prin WhatsApp,  Facebook, sau orice alt mijloc de comunicare.

Partea financiară

În momentul de fața avem două modalități de plată. Se poate efectua plata Sitterului prin transfer bancar și prin PayPal.

Plățile se efectueaza prin Transfer Bancar și prin intermediul siteului PayPal. Pentru confirmarea rezervării, se va plăti prima data comisionul de rezervare în care este înclus și serviciul oferit de Sitter după care diferența se plătește în momentul în care v-ați întâlnit cu Sitterul.

Comisionul de rezervare este de 19%, din care 1% se va dona pentru asociațiile/fundațiile de animale cu scop caritativ, iar cei 18% pentru acoperirea costurilor site-ului nostru.

Ex: faceți o rezervare pentru 2 nopți la un Sitter. Prețul Sitterului pentru o noapte este de 15 RON. În total aveți de plătit 30 de RON, din care 19%, adică 5.7 RON este comisionul de rezervare care va fi plătit în momentul rezervării pentru Petsittingcluj.ro, iar cei 24.3 RON vor fi plătiți catre Sitter la întâlnire.

Întrebări frecvente - Sitteri

PetSittingCluj.ro este o aplicație online prin care iubitorii de animale de companie își pot cauta un sitter sau se pot oferi și ei la rândul lor.

Iubești animalele de companie, deții unul, dorești să ai grijă de animalele altora, sau/și îți place să petreci timpul liber printre ei? Dacă toate acestea îți sună cunoscute, ești la locul potrivit! Pe platforma noastră proprietarii de animale te pot găsi ușor, și pot lăsa animăluțul lor în grija ta!

Toți cei care au împlinit 18 ani. După fiecare înregistrare primită, verificăm datele completate pe profilul/anunțul Sitterului. Verificăm Sitterul și printr-o întâlnire, fiindcă vrem să fim siguri că Sitterul este simpatic, capabil și de încredere.

Nu este necesar, dar dacă ai orice fel de certificat(trainer, curs de prim ajutor, etc.), atunci merită să-l menționezi, v-a fi un avantaj pentru tine.

Cazarea animalului la tine sau la proprietar, hrănire, și plimbare.

Înregistrare și profil

 1. Pe pagina principală petsittingcluj.ro selectează meniul „Înregistrare”
 2. Înregistrează-te cu e-mailul, contul de Facebook sau cu contul tău Google.
 3. Completează-ți profilul în secțiunea de „Contrul meu”. Fii sigur că ai completat și câmpul de telefon ca să fie mai ușor Sitterului să ia legătura cu tine.
 4. Caută cel mai simpatic sitter pe Petsittingcluj.ro!

După înregistrare, poți să începi să adaugi un anunț cu serviciile oferite de tine în meniul ”SITTERI – Adaugă anunț nou”.

 1. Agaugă un anunț nou, parcurge cei 6 pași:
  1.  Descrierea anunțului
  2.  Selectarea prețurilor
  3.  Adăugarea imaginilor (cu tine., cu casa/apart., animal dacă ai, etc.)
  4.  Selectarea altor servicii
  5.  Locația ta
  6.  Marcarea zilelor libere/ocupate).
 2. Te vom suna să te cunoaștem mai bine.
 3. Îți vom aproba anunțul (în maxim 24 de ore) după ce ne-am convins că ești apt pentru această muncă, iar anunțul tău va fi imediat publicat.

Îți dorim succes la Sitting!

 1. Starea de sănătate (dacă îi administrați orice fel de medicament, răni, etc.).
 2. Rutina de zi cu zi (cât de des manancă, de câtă mișcare are nevoie, etc).
 3. Obiceiuri / abilități (atitudinea față de străini / cum se comportă în apartament, este gălagios sau nu, etc.).

Cum funcționează Petsittingcluj.ro?

Actualizează-ți calendarul frecvent, astfel poți fi contactat tot timpul. Verifică-ți mailurile și telefonul des pentru a avea mai mare șansă la Sitting. Comunicarea funcționează prin Mesagerie. După ce primul sitting a fost efectuat, și Proprietarul ți-a lăsat o recenzie, numărul tău de telefon devine public. Asta însemnând că Proprietarii pot lua legătura mai ușor cu tine.

Actualizează-ți calendarul frecvent, astfel poți fi contactat tot timpul. Verifică-ți mailurile și telefonul des pentru a avea mai mare șansă la Sitting.

Pentru o colaborare ideală, îți recomandăm să te cunoști cu Proprietarul.

Din păcate și asftel de situații se pot ivi. În acest caz, nu te îndoi, așteaptă să fi contactat din nou!

Acceptă rezervări numai în cazuri în care ești sigur că orele menționate de Proprietar îți sunt acceptabile. Dacă totuși trebuie să anulezi rezervarea, îți sfătuim să contactezi Proprietarul cât mai repede. În acest caz banii nu îți vor fi returnați.

 1. Pune imagini de calitate.
 2. Amintește-i proprietarului să îți lase o recenzie.
 3. Postează-ți anunțul pe Facebook, sau orice altă rețea de socializare, și roagă-ți prietenii să-ți distribuie anunțul.

Ai nevoie de numărul nostru ( +40 757 594 442 ) și al Proprietarului în lista ta de contacte ca în situații de urgență să poți solicita ajutor mai rapid.

Ia imediat legătura cu Proprietarul și cu Petsittingcluj, ș